Sommartid med en dust av snö/hagel

Som rubriken lyder så blev det som så att när vi dragit fram till sommartid och vissa har även skiftat däcken i hopp om att få lägga denna vinter på hyllan.
Jag är dock lycklig att jag sov igenom den större delen av detta...
 
Natten vart tuff igen, vi försöker nämligen ta ett nytt tag i att få Amelia att sova i egen säng. Det gick ganska bra efter första vaknandet när jag tryckte ner ett enormt duntäcke i spjälsängen och formade det som en tilltryckt munk med ett lakan över. Sen gnydde hon till och pappa kom till undsättning. -mission failed-
 
Imorse fick jag finfrämmande från kusinerna S och K som kom över på kaffe, dock vart visiten kort då jag plötsligt upptäckte att jag stirrat på fel klocka när jag skulle visa någonting på datorn. Det var då 10 minuter kvar tills vi skulle vara på BVC.
Vi kastade ihop oss, packade med det absolut viktigaste (blöjor, våtservetter, majskrokar och BVC boken) och halv joggade hela vägen, vi hann skapligt med 10 minuters marginal men som tur är så hade vår BVC sköterska inte noterat vår försening pga data trassel.
 
Vi hade tur att S och K hade kommit över och värmt upp Amelia för hon visade stolt upp sina nya talanger, pratade glatt och pysslade. Idag väger hon 9070gram och är 73cm lång, följer stadigt sin kurva.
 
Efter BVC besöket kom jag på att babycafet var öppet och fann det som en kul grej för Amelia att testa igen nu när hon är lite större och mer medveten om sin omgivning. Så jag svepte in på konsum och köpte färdigvälling, nappflaska, gröt och en juice, ringde dit syrran och felbedömde tiden. I en halvtimma stod vi utanför medan Amelia, hör och häpna, sov i vagnen!
Precis innan vi fick komma in kom det regn så vi vart nöjda över att få gå in.
 
Det var stor skillnad för Amelia idag, hon var inte lika blyg och hon tog kontakt med andra barn i närliggande ålder. Hon blev också förvånadsvärt faschinerad av en liten kille som var lika hårdhänt som hon och skrattade när han flaxade till i hennes ansikte så hon kunde göra detsamma tillbaka.
Sångerna var intressanta men hon ville vara i centrum så när alla applåderade i slutet av sångstunden klappade hon stolt med från sin plats lite närmre mitten än alla andra barn som satt fint i sina mammors knä.
 
Nu är vi hemma, Alexander har en kompis över så dem är ute och leker medan jag bara känner mig slutkörd, Amelia sover i vagnen igen.
 
Hej ny vecka.