(Svordom) (sanitetsord) bil!

Idag tog vi bilen till haninge fram och tillbaka och plötsligt från ingenstans började den sakta ner radikalt, alla lampor började lysa och ratten blev alldeles stel längst motorvägen!
Efter bästa förmåga fick jag stanna så nära räcket jag möjligen kunde och invänta hjälp, så glad att barnen inte var med.
Tydligen var oljan slut och detta hade fått bilen att slå ut allt.
Min farbror kom med olja och vi fyllde på lite grann innan vi kunde åka hem. Det var inte det lättaste då den plötsligt vid upprepade tillfällen slog bort styrning och började sakta ner och lägga av vid avfarten hemma, vid varje rondell och vid varje sväng.
 
Motorlampan har tänts, detta ringde vi bilfirman som sålde oss bilen (9 september) men dem tyckte att vi kunde åka runt och komma med bilen i mitten av den här kommande veckan.
Bilfirman har varit omöjlig att ha och göra med, dem har ålat och påstått att dem inte visste att gasdämparna i bagageluckan inte fungerade, att deras motor- och växellåda garanti täcker allt utom Just detta som jag ringde angående.
Dem har vänt sig nästan ut och in för att finna ursäkter till att slippa ta hand om oss som sina kunder.
Imorgon ska vi göra en flygande besiktning sen ska vi skicka bilen med bergare till firman och se vad dem hasplar ur sig för det här är inte acceptabelt. 
Målet är att få det här köpet hävt! Önska mig lycka till!!