Sömn och organisering av toalettrullar

Innan du går och lägger dig ikväll, försök att tysta iaf en demon.
Försök att ta itu med en sådan sak som gnager dig, ett måste som du vet att du kommer vilja ta itu med.
Är det någonting jag är fruktansvärt dålig på så är det just att sova. Jag är på högvarv efter dagen och har alldeles för många intryck att smälta. Jag har ett moln över mitt huvud med alla punkter jag inte lyckats ta tag i, dessutom kommer en massa andra tankar som vad jag ska ha på mig under morgondagen som inte klämmer eller spänner på fel sätt, hur jag ska organisera badrumsskåpet och vad barnen ska ha för storlek på sin cykel.

Det är inte relevant för stunden, eftersom jag ligger nerbäddad i sängen redo att sova men just där och då är det som att mitt liv hänger på det.

Inatt tog jag melatonin i hopp om lite hjälp att somna men från ingenstans stod jag i badrummet klockan 00:53 och sorterade schampoflaskor och skurade av golvet. Jag fann även anledning att flytta på min lilla "byrå" med saker och byta plats på handdukar. När jag stod och torkade av handfatet mötte jag mitt ansikte i spegeln. Blekt, matt med håret i stripor som i en skräckfilm med enorma ansträngda pupiller som kämpade emot behovet att bara sluta sig och sova.

Jag fick ge upp kampen och gå tillbaka till sängen, lägga mig på täcket med en filt över kroppen. 
Även om jag ligger här i sängen och även om jag faktiskt gjort någonting praktiskt, tagit tag i en syssla, så är kriget inom mig fortfarande igång. Kroppen är alldeles utmattad medan hjärnan fortfarande har så mycket kvar att säga.

Nu ska jag försöka byta fokus, lyssna till hennes andetag, försöka finna ro. 

Dagen kommer bli tung, den kommer att bli fruktansvärt tung....

(null)